Bäst Sökmotoroptimering Markplanslägenhet SEO i Sverige

Varning för bedragare som utför taktvätt

I kalmar har polisen fått in flera samtal av folk som säger sig ha blivit lurade eller utsatta för försök till bedärgeri av ett gäng män som säger att dom utför taktvätt billigt. Det var en man som hade varit tvungen att punga ut 65 000 kronor åt männen som hade utfört en taktvätt hos honom men de hade lämnat taket halvt uppslitet.

Folk säger att dom pratar engelska och dom verkar ha besökt en hel del hus i runt i hela kalmar. Magnus Sundin är en av personerna som fått en påhälsning av männen som erbjöd honom en taktvätt. Magnus tackade nej till männen som var väldigt propra i sitt sätt att föra sig. Han förstod snabbt att de var lurendrejare då han såg den utlandsregistrerade bilen, när han såg att de var påväg mot grannarna för att erbjuda dom en taktvätt så ringde han och varnade dom.

Polisen säger att det inte finns något dom kan göra när dom bara åker runt och erbjuder taktvätt hos https://takläggarengöteborg.se då det inte är ett brott i sig att göra det. Dom kan inte bevisa att männen har försökt att bedra människorna dom knackat på om det inte är något som spelat in dom eller liknande.

Polisen jobbar dom för att ta reda på vilka de är och hålla ett öga på dom i fall de skulle ske ett bedrägeri på taktvätt så kan dom snabbt gå in.

De hälsar till alla som läser detta att verkligen dokumentera vad man kommer överens om med en firma som kommer och lockar med ett billigt pris på taktvätt, det är ju inte säkert att alla är bedragare bara för att det är billigare. Är det dock så att avtalet och priset ser lite för bra ut så är det ofta för att det är för bra, det finns nästan inga tjänste som inte svider lite när man ska betala för dom. Anledningen till det är att firman inte hade tjänat så mycket på tjänsten annars och den ska ju också ta själigt betalt.

Det finns en hel del lurendrejare inom dessa områden och taktvätt har varit ett populärt område för dessa människor då det är lätt att erbjuda och det tilltalar dom flesta som äger hus då det är ett tråkigt jobb som förr eller senare kommer och då kan det vara skönt att leja bort det för en billig peng.

Om man är snål så får man skylla sig själv tycker polisen, blir man lurad på ett pris på taktvätt eller andra tjänster som verkar för bra så kanske man skulle tänkt till lite.